Snel en gemakkelijk opslagruimte huren

Verhuizen of verbouwen

Vooral tijdens een verhuizing of verbouwing is het handig om je spullen tijdelijk ergens op te slaan. Bij Menken Self Storage bieden wij de ruimte voor deze spullen. Kies een opslagruimte op maat zodat je precies datgene wat je tijdelijk wilt opslaan, kwijt kan. En wil je in de loop van de opslagperiode wisselen van ruimte, dan kan dat.

Ruimte nodig voor je bedrijf?

Heb je een voorraad spullen die verkocht worden via je webwinkel? Of ben je aannemer en zoek je een plek voor je gereedschap. Dan is een opslagruimte bij Menken Self Storage de oplossing. Makkelijk bereikbaar, 7 dagen per week en toegankelijk, tegen een scherp tarief.

Wij zitten dichtbij

Menken Self Storage vindt je op het bedrijventerrein Gravendam in Noordwijkerhout. Binnen 5 minuten vanuit Sassenheim, Voorhout en Noordwijk. Vanuit Lisse en Katwijk ben je er binnen 10 minuten.

Snel naar de volgende pagina’s:

> Wat is Self Storage
> Opslaan bij verbouwing
> Tijdelijke opslag bij verhuizen
> Opslag bij ruimte tekort
> Opslagruimte voor bedrijven

Hoeveel opslagruimte
heb ik eigenlijk nodig?

Bereken het met onze eenvoudige calculator.

Flexibel huren

Je bepaalt zelf hoelang je de spullen wilt opslaan. Dus je bepaalt ook zelf hoelang je een opslagruimte bij Menken Self Storage huurt. Dit kan al vanaf een week. En de opzegtermijn is twee dagen voor de ingang van de nieuwe huurperiode. Dit wil zeggen: wil je ervan af? Dan is dat zo geregeld. Boetes, administratiekosten of inschrijfgeld dat kennen wij niet. Daar doen we niet aan. Gewoon duidelijk en flexibel.

Hoeveel opslagruimte heb ik eigenlijk nodig?

Bereken het met onze eenvoudige calculator.

Open de calculator »

Advies over huurtermijn of prijzen?

We geven u graag informatie over de huurtermijn of prijzen voor huren voor langere termijn.
Stel uw vraag hier.