Overzicht Opslagunits

Opslagunit Klein

De spullen van de zolder of een paar dozen kleding. De spullen uit de schuur of bakken speelgoed van de kinderen.  Vooral voor deze dingen bieden wij een Small opslagruimte aan. De afmetingen van deze Small opslagruimtes zijn groot genoeg om een partij dozen en losse spullen in op te slaan. Omdat de huurprijs zeer laag is, zijn deze ruimtes ideaal om gewoon altijd erbij te houden. Dat geeft thuis permanent meer lucht en ruimte.

Beschikbare maten

  • 4 m3
  • 6 m3
  • 9 m3

Opslagunit Medium

Een antiek erfstuk, een paar fietsen, alle spullen van zolder? Het past in een medium opslagruimte. En dan kan je altijd nog de dozen met administratie en de cd’s waar je moeilijk afscheid van kan nemen erbij zetten.

Beschikbare maten

  • 12 m3
  • 15 m3
  • 18 m3
  • 23 m3

Opslagunit Large

Kom maar op met die hoekbank en dressoir. Deze passen zonder moeite in een Large opslagruimte. En kan je dan ook nog het een en ander opstapelen? Dan wordt het helemaal leuk. Want dan past alles uit het huis en de garage in deze opslagruimte. Je zal je best moeten doen om de ruimte op te vullen.

Beschikbare maten

  • 30 m3
  • 42 m3
  • 50 m3

Opslagruimte in diverse formaten

Voor verschillende omstandigheden hebben wij verschillende opslagruimtes. Small, Medium en Large. Binnen deze drie categorieën hebben wij 3 tot 4 verschillende maten opslagruimtes.

Binnen Small vallen de opslagruimtes van 4 kuub, 6 kuub en 9 kuub. Wel Small, maar toch ruim genoeg voor veel spullen.

Dan hebben we Medium. 12 kuub, 15 kuub en 23 kuub. Hier kan je een hele bestelwagen volgeladen in kwijt. Dozen, banken, kasten, tafels. Noem maar op.

Tot slot hebben we Large. Lekkere grote opslagruimtes voor als je veel grote items en veel losse spullen wilt opslaan.

Heb je een specifiek item met een afmeting die wat precisie werk vereist? Wij denken met je mee om deze handig op te slaan. Diagonaal, verticaal of horizontaal. We passen en meten met je mee.

Hoeveel opslagruimte
heb ik eigenlijk nodig?

Bereken het met onze eenvoudige calculator.

Flexibel huren

Je bepaalt zelf hoelang je de spullen wilt opslaan. Dus je bepaalt ook zelf hoelang je een opslagruimte bij Menken Self Storage huurt. Dit kan al vanaf een week. En de opzegtermijn is twee dagen voor de ingang van de nieuwe huurperiode. Dit wil zeggen: wil je ervan af? Dan is dat zo geregeld. Boetes, administratiekosten of inschrijfgeld dat kennen wij niet. Daar doen we niet aan. Gewoon duidelijk en flexibel.

Hoeveel opslagruimte heb ik eigenlijk nodig?

Bereken het met onze eenvoudige calculator.

Open de calculator »

Advies over huurtermijn of prijzen?

We geven u graag informatie over de huurtermijn of prijzen voor huren voor langere termijn.
Stel uw vraag hier.