Ruimte te kort in huis? Sla het bij ons op!

Thuis de ruimte

Geef jezelf thuis wat meer de ruimte. Denk aan een opgeruimde zolder, een lege schuur of een overzichtelijke voorraadkast.

We hebben tegenwoordig zoveel ontzettend veel spullen maar de ruimte is altijd beperkt. Op zulke momenten is het fijn als je makkelijk wat spullen buiten je huis kunt opslaan zonder dat het te veel kost en toch lekker dichtbij is. Menken Self Storage heeft de ideale opslagruimte beschikbaar.

Zolder of schuur opruimen

Een zolder of schuur puilt al snel uit. Vooral als u een aantal fietsen heeft of verzamelaar bent. Hoe fijn is het dan als u spullen die u niet nodig heeft, maar wel wilt bewaren, op een veilige locatie, makkelijk en snel heeft opgeslagen.

Webshop vanuit huis?

Maak het jezelf niet te moeilijk. Menken Self Storage geeft je snel meer ruimte om de voorraad van je webshop op te slaan. Groot voordeel is overzichtelijke voorraad en verwarmd en beveiligd. Vanuit Menken Self Storage kun je de pakketten makkelijk versturen via onze bemande receptie.

  • Verwarmde en veilige opslag

  • Een opgeruimd huis

  • Schuur of zolder weer netjes

  • Voorraad veilig opgeslagen

Hoeveel opslagruimte
heb ik eigenlijk nodig?

Bereken het met onze eenvoudige calculator.

Flexibel huren

Je bepaalt zelf hoelang je de spullen wilt opslaan. Dus je bepaalt ook zelf hoelang je een opslagruimte bij Menken Self Storage huurt. Dit kan al vanaf een week. En de opzegtermijn is twee dagen voor de ingang van de nieuwe huurperiode. Dit wil zeggen: wil je ervan af? Dan is dat zo geregeld. Boetes, administratiekosten of inschrijfgeld dat kennen wij niet. Daar doen we niet aan. Gewoon duidelijk en flexibel.

Hoeveel opslagruimte heb ik eigenlijk nodig?

Bereken het met onze eenvoudige calculator.

Open de calculator »

Advies over huurtermijn of prijzen?

We geven u graag informatie over de huurtermijn of prijzen voor huren voor langere termijn.
Stel uw vraag hier.