Wat is Self Storage

Makkelijk zelf opslaan

De Nederlandse vertaling van Self Storage is Zelf Opslaan. Menken Self Storage biedt u de tijdelijke of permanente oplossing voor bijvoorbeeld meubelopslag. Wij hebben ons pand op een handige, veilige en betrouwbare manier ingericht zodat u onbezorgd en gemakkelijk uw huisraad, gereedschappen, voorraden, seizoensspullen etc. bij ons in uw eigen opslagbox kunt opslaan. Wij werken met flexibele huurtermijnen vanaf 1 week. Menken Self Storage is interessant voor zowel particulieren als zakelijke huurders voor opslag.

Nieuw bij ons zijn opslagboxen van 9m3 en 15m3 welke 7 dagen per week (van 06:00 – 23:00) met u eigen toegangscode bereikbaar zijn.

Kort huren van een opslagruimte

Je bepaalt zelf hoelang je de spullen wilt opslaan. Dus je bepaalt ook zelf hoelang je een opslagruimte bij Menken Self Storage huurt. Dit kan al vanaf een week. En de opzegtermijn is twee dagen voor de ingang van de nieuwe huurperiode. Dit wil zeggen: wil je ervan af? Dan is dat zo geregeld. Boetes, administratiekosten of inschrijfgeld dat kennen wij niet. Daar doen we niet aan. Gewoon duidelijk en flexibel.

Inpakmateriaal

Ter bescherming van de spullen is het verstandig gebruik te maken van beschermhoezen. Deze hoezen zijn verkrijgbaar bij Menken. Ook dozen, dekens, inpakpapier etc. is bij ons verkrijgbaar.

  • Self Storage is makkelijk zelf spullen opslaan

  • Units van 4 m3 tot 52 m3

  • Flexibel huren vanaf 1 week

  • Altijd huren voor een scherp tarief!

Hoeveel opslagruimte
heb ik eigenlijk nodig?

Bereken het met onze eenvoudige calculator.