Verbouwen of verhuizen? Tijdelijke opslag!

Opslag tijdens een verbouwing

Als de vloer geschuurd moet worden en netjes in de nieuwe lak gezet wordt, dan is het handig als de kamer leeg is. Voor zo’n gelegenheid kan je de spullen uit die kamer bij Menken Self Storage opslaan. Dan staan deze spullen veilig en netjes opgeslagen. En dan kan er in huis stevig door geklust worden. De aannemer of de schilder zal blij zijn met de ruimte die ze hebben om de werkzaamheden uit te voeren en de materialen kwijt te kunnen.

Tijdens een verbouwing zijn er meer momenten dat het handig is om je spullen op te slaan. Dit begint al voordat de aannemer of klusjesman begint. Een opgeruimd en leeg huis werkt makkelijker en sneller. En is het huis dan eenmaal opgeknapt dan kun je de spullen uit je opslag halen.

Ga je binnenkort dus verbouwen. Denk dan aan self storage.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op

Hoeveel opslagruimte
heb ik eigenlijk nodig?

Bereken het met onze eenvoudige calculator.

Flexibel huren

Je bepaalt zelf hoelang je de spullen wilt opslaan. Dus je bepaalt ook zelf hoelang je een opslagruimte bij Menken Self Storage huurt. Dit kan al vanaf een week. En de opzegtermijn is twee dagen voor de ingang van de nieuwe huurperiode. Dit wil zeggen: wil je ervan af? Dan is dat zo geregeld. Boetes, administratiekosten of inschrijfgeld dat kennen wij niet. Daar doen we niet aan. Gewoon duidelijk en flexibel.

Hoeveel opslagruimte heb ik eigenlijk nodig?

Bereken het met onze eenvoudige calculator.

Open de calculator »

Advies over huurtermijn of prijzen?

We geven u graag informatie over de huurtermijn of prijzen voor huren voor langere termijn.
Stel uw vraag hier.