Offerte aanvragen Self Storage

Waarom Menken Self Storage

Kiezen voor Menken Self Storage is kiezen voor gemak, service, degelijkheid en een scherp tarief. Hier staan wij voor en dit willen wij onze klant bieden. Dit doen wij door mee te denken over hoe Self Storage het best gebruikt kan worden en de opslagruimtes altijd gemakkelijk en goed bereikbaar zijn. Service geeft een band en een prettige sfeer. Zo leren we onze klanten beter kennen en staan we altijd klaar voor advies en tips.

• Opslagruimte op maat
• Beveiligd en geconditioneerd
• Flexibel opzegbaar
• Makkelijk bereikbaar
• Scherp tarief

Vanaf 1 week huren, daarna dagelijks opzegbaar

Je bepaalt zelf hoelang je de spullen wilt opslaan. Dus je bepaalt ook zelf hoelang je een opslagruimte bij Menken Self Storage huurt. Dit kan al vanaf een week. En de opzegtermijn is twee dagen voor de ingang van de nieuwe huurperiode. Dit wil zeggen: wil je ervan af? Dan is dat zo geregeld. Boetes, administratiekosten of inschrijfgeld dat kennen wij niet. Daar doen we niet aan. Gewoon duidelijk en flexibel.

Eerst kijken??

Benieuwd waar je spullen worden opgeslagen? Wij geven je graag vrijblijvend een rondleiding en informeren je over alle mogelijkheden.

Liever even eerst telefonisch contact?
Geen probleem. Neem contact met ons op via: 0252-241111 of mail via het formulier.

VRIJBLIJVENDE
OFFERTE AANVRAGEN

Voor informatie en tarieven kun je altijd contact met ons opnemen. Wij sturen je z.s.m. een passende en vrijblijvende offerte voor jouw opslag.

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Gegevens Self Storage Box:

  Hoe groot moet de ruimte zijn?

  Geen idee hoe groot je opslagruimte moet zijn? Bereken het dan eenvoudig met onze M3 Calculator

  Overige: