Opslagunit Large

Als je flink wat ruimte nodig hebt

Self Storage Large

Kom maar op met die hoekbank en dressoir. Deze passen zonder moeite in een Large opslagruimte. En kan je dan ook nog het een en ander opstapelen? Dan wordt het helemaal leuk. Want dan past alles uit het huis en de garage in deze opslagruimte. Je zal je best moeten doen om de ruimte op te vullen.

Een opgeruimd huis staat netjes, maar vaak heb je zelf nét iets te weinig ruimte in de opbergkasten. In onze verschillende opslagruimtes is echter nog wel genoeg ruimte. Omdat de huurprijs zeer laag is,  zijn deze ruimtes ideaal om gewoon altijd erbij te houden. Dat geeft thuis permanent meer lucht en ruimte.

Ruimte zat

Je moet je best doen om deze self storage vol te krijgen.

Flexibel

Bij ons huur je Self Storage al vanaf 1 week en is flexibel opzegbaar.

Altijd toegang

Door je eigen toegangscode kun je altijd langs komen tijdens de openingstijden!

Hoeveel opslagruimte
heb ik eigenlijk nodig?

Bereken het met onze eenvoudige calculator en
vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Wat is Self Storage

Self Storage in het Nederlands betekent Zelf Opslaan, en wij willen dat zo makkelijk en veilig mogelijk voor je maken. Bij ons huur je je eigen opslagruimte met je eigen toegangscode, dit betekent dat je altijd met gemak bij je opslagruimte terecht kunt komen.

Door onze flexibele huurtermijnen vanaf een week, kun je zelf bepalen hoelang je je spullen bij ons wilt opslaan. Wil je ervan af? Dat is zo geregeld, want de opzegtermijn is 2 dagen voor de ingang van de nieuwe huurperiode.

Bij Menken Self Storage hebben wij opslagruimtes van verschillende maten. Small, Medium en Large. Bij de unit Large hebben wij opslagruimtes van:

  • 30 kuub / 30 kubieke meter / 30 m3

  • 42 kuub / 42 kubieke meter / 42 m3

  • 50 kuub / 50 kubieke meter / 50 m3

Toch een andere ruimte nodig?

Bekijk eens:

Flexibel huren

Je bepaalt zelf hoelang je de spullen wilt opslaan. Dus je bepaalt ook zelf hoelang je een opslagruimte bij Menken Self Storage huurt. Dit kan al vanaf een week. En de opzegtermijn is twee dagen voor de ingang van de nieuwe huurperiode. Dit wil zeggen: wil je ervan af? Dan is dat zo geregeld. Boetes, administratiekosten of inschrijfgeld dat kennen wij niet. Daar doen we niet aan. Gewoon duidelijk en flexibel.

Hoeveel opslagruimte heb ik eigenlijk nodig?

Bereken het met onze eenvoudige calculator.

Open de calculator »

Advies over huurtermijn of prijzen?

We geven u graag informatie over de huurtermijn of prijzen voor huren voor langere termijn.
Stel uw vraag hier.