Menken Self Storage breidt uit

Extra Self Storage units

Momenteel zijn wij aan het uitbreiden met onze Self Storage in Noordwijkerhout. Medio juli/augustus verwachten wij ongeveer 100 tot 120 nieuwe units te openen waarin u eenvoudig inboedel kunt opslaan tijdens een verbouwing of verhuizing.

Constante vraag naar opslag

Menken Self Storage is een begrip in de regio en veel mensen weten de weten naar onze opslagruimte te vinden. De laatste jaren zaten onze units continu tot een maximum van 100% gevuld en moesten we vaak nee verkopen. Gelukkig konden we na lang overleg starten met de uitbreiding van onze Self Storage in Noordwijkerhout.

Planning en vooruitzicht

Als de bouw volgens planning gaat verwachten we onze Self Storage medio augustus te openen waarbij er ongeveer 120 nieuwe opslag, of self storage units bijkomen. De inhoud per ruimte zal verschillen hebben dezelfde maten als ons huidige aanbod self storage. We verwachten naast extra opslagruimte ook onze verhuiswinkel te openen waarbij u terecht kunt voor verhuisdozen en opslagmaterialen.

Meer informatie over onze verhuiswinkel

AANMELDEN VOOR OPSLAGUNIT
IN ONZE UITBREIDING

Heeft u interesse in een van onze Self Storage units in de uitbreiding? Geef dit hier aan en wij houden u op de hoogte omtrent de ontwikkelingen. Verder sturen u een vrijblijvend voorstel op basis van uw aanvraag.

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Gegevens Self Storage Box:

  Hoe groot moet de ruimte zijn?

  Geen idee hoe groot je opslagruimte moet zijn? Bereken het dan eenvoudig met onze M3 Calculator

  Overige:

  Flexibel huren

  Je bepaalt zelf hoelang je de spullen wilt opslaan. Dus je bepaalt ook zelf hoelang je een opslagruimte bij Menken Self Storage huurt. Dit kan al vanaf een week. En de opzegtermijn is twee dagen voor de ingang van de nieuwe huurperiode. Dit wil zeggen: wil je ervan af? Dan is dat zo geregeld. Boetes, administratiekosten of inschrijfgeld dat kennen wij niet. Daar doen we niet aan. Gewoon duidelijk en flexibel.

  Hoeveel opslagruimte heb ik eigenlijk nodig?

  Bereken het met onze eenvoudige calculator.

  Open de calculator »

  Advies over huurtermijn of prijzen?

  We geven u graag informatie over de huurtermijn of prijzen voor huren voor langere termijn.
  Stel uw vraag hier.